Side markiser

Smukt og funktionelt

Skab læ omkring jeres terrasse med en smuk og funktionel side markise fra SunLux Gruppen. En side markise som læhegn på terrassen er en usædvanlig nem og praktisk afskærmning mod sol, vind og indkig.  Den teflonbehandlede akryldug holdes fastspændt ved hjælp af en kraftig fjeder, og når markisen ikke anvendes eller eksempelvis skal nedmonteres til vinteropbevaring, så løsnes den hurtigt og nemt fra holderen og rulles ind i kassetten. En side markise som læhegn til terrassen eller altanen, som kan flyttes uden en masse besvær, og som tilmed er helt vedligeholdelsesfri. Slidstærk og vejrbestandig teflonbehandlet akryldug, som er vind- og vandtæt og særdeles modstandsdygtig over solens nedbrydende UV stråler.

Tysk kvalitet og garanti

Tysk kvalitet af en så høj en klasse, at vi nu tilbyder hele fantastiske 10 års garanti for selve kassetten og 5 års garanti for akryldugen, som kan købes i adskillige farver og mønstre samt i mange forskellige længder. Vores praktiske side markise kan uden besvær tilpasses enhver terrasse og altan, og så passer den arkitektonisk flot ind overalt. Markisekassetten monteres diskret på væggen, nøjagtigt som et lodret rullegardin i kassette, som kan rulles op til mange meter ud fra væggen beroende på den valgte markisestørrelse. I den modsatte ende af jeres side markise kan stolpen fastgøres på en stor flise eller i en kraftig parasolfod, der kan flyttes rundt efter vindretningen.

Interesseret?

Her på hjemmesiden kan I læse mere om side markise som læhegn til terrasse og altan, den fleksible løsning der ikke som andre former for læhegn kræver vedligeholdelse. Her på hjemmesiden viser vi tillige en oversigt over de forskellige størrelser samt en prisfortegnelse. Kontakt os uden tøven, såfremt der er noget, I er i tvivl om eller søger supplerende information, vi er altid parat med gode råd og vejledning omkring vores side markise til terrasser eller altaner.